۱۳۹۳ بهمن ۱۱, شنبه

تأثیر امگا 3 بر بیماری آلزایمر

تأثیر امگا 3 بر بیماری آلزایمر
تحقیق جدیدی توصیه می کند خوردن غذاهای حاوی اسیدهای چرب امگا 3 مانند ماهی ، مرغ ، سالاد و آجیل ممکن است با کاهش سطح پروتئین مرتبط با بیماری آلزایمر و مشکلات حافظه ، در ارتباط باشد .
دکتر نیکلاس اسکارمس
می گوید : در حالی که اندازه گیری سطح بتا آمیلوئید گرفته شده از مغز آسان نیست ، اندازه گیری آن در خون که تا حدی با مغز مرتبط است ، نسبتاً راحت می باشد . به منظور این تحقیق 1219 فرد بالاتر از 65 سال بدون بیماری زوال عقل ، اطلاعاتی را در مورد رژیم غذایی خود طی متوسط 2/1 سال قبل از اینکه بتا آمیلوئید خونشان آزمایش شود ، فراهم آوردند . محققان به طور خاص 10 ماده مغذی از جمله اسیدهای چرب اشباع شده ، اسیدهای چرب غیر اشباع شده ، امگا 3 ، امگا6 ، اسیدهای چرب اشباع نشده مونو ، ویتامین ای ، ویتامین ث ، بتا کاروتن ، ویتامین ب 12 ، فولات و ویتامین را مورد توجه قرار دادند. تحقیق نشان داد که هر چه فرد اسیدهای چرب امگا 3 بیشتری مصرف کند ، میزان بتا آمیلوئید خونش نیز کاهش می یابد . مصرف یک گرم امگا 3 در روز (برابر است با در حدود نصفه فیله ماهی سالمون در هر هفته ) با کاهش 20 تا 30 درصدی میزان بتا آمیلوئید خون در ارتباط است . مواد مغذی دیگر با میزان این ماده ارتباطی ندارند . نتایج همچنان بعد از تغییر سن ، تحصیلات ، جنسیت ، میزان کالری مصرفی و اینکه آیا شرکت کننده دارای ژن عامل اصلی بیماری آلزایمر (APOE) هست یا نه ، ثابت باقی ماند . اسکارمس گفت : ارزیابی اینکه آیا اسیدهای چرب امگا 3 و یا دیگر مواد مغذی مرتبط با سطح مایع نخاعی و بتا آمیلوئید مغز و یا سطوح دیگر بیماری آلزایمر مرتبط با پروتئین ها است یا نه ، می تواند به تأثیر سودمند رژیم غذایی بر پیشگیری از زوال عقل کمک کند .



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر