۱۳۹۳ بهمن ۸, چهارشنبه

تاخیر زبان در کودکان

طبق تحقیقات جدید دانشگاه کالیفرنیا زنانی که روزانه میزان توصیه شده فولیک اسید ، فولات یا ویتامین ب 9/1 طی اولین ماه بارداری مصرف می کنند از خطر ابتلای نوزاد به بیماری اوتیسم کاسته می شود. مطالعات پیشین نشان داد که زنانی که ویتامین های دوران بارداری را مصرف کردند کمتر دارای فرزندانی با بیماری اوتیسم بودند . تحقیق کنونی به دنبال این است که آیا فولیک اسید در مکمل ها ، منبع موثر محافظتی هست یا نه . به گفته نویسنده ، یافته ها توصیه می کند ، علاوه بر زنانی که قبلا می دانستند ، کسانی هم که درصدد باردار شدن هستند هم باید مکمل فولیک اسید مصرف کنند . زنانی که روزانه میزان توصیه شده فولیک اسید (600 میکروگرم یا 6 میلی گرم) در طول اولین ماه بارداری مصرف می کنند، بخصوص در مادران و فرزندانی که دارای یک نوع خاص ژنتیکی مرتبط با فولات کم هستند ، از خطر داشتن فرزندی با اختلال اوتیسم کاسته می شود 
دکتر ربه کا اشمیت می گوید : این تحقیق متناسب با یافته های مطالعات قبلی ، نشان می دهد ، نتایج بهبود یافته از نظر عصبی با مصرف فولیک اسید در اوایل بارداری در ارتباط است . چنین یافته ای توصیه می کند که زنان به هر گونه احتمال باردار شدن باید روزانه 600 میکروگرم یا بیشتر فولیک اسید مصرف کنند . اوتیسم اختلال عصبی است که با مشکلات تعامل اجتماعی ، ارتباطات کم و رفتارهای تکراری و اغلب با کم توانایی ذهنی همراه  است . طبق آمار مراکز کنترل و پیشگیری بیماری ایالات متحده ، امروزه از هر 88 کودک 1 نفر به این اختلال مبتلااست . دکتر اروا هرتز گفت : آنچه اطمینان بخش می باشد این است که با مصرف فلویک اسید در مواد غذایی یا مکمل ها ، زنان از خطر داشتن کودکانی با اختلال اوتیسم می کاهند . محققان گفتند که فولیک اسید با تسهیل واکنش های میتلاسیون DNA ، نقش محافظتی در برابر اختلالات و مشکلات دررشد و نمو مغز جنین دارد . به منظور تحقیق ، پژوهشگران در بین سالهای 2003 تا 2009 اطلاعات و داده ها را از حدود 835 مادر ساکن کالیفرنیای شمالی که دارای کودکان 2 تا 5 سال بودند که مبتلا به اوتیسم ، تأخیر رشدی یا رشد معمولی نبودند را جمع آوری کردند . میانگین مصرف روزانه فولیک اسید هر مادر بر اساس مقدار و تعداد دفعات مصرف فولیک اسید مورد بررسی قرار گرفت ، که شامل مکمل های غذایی مانند ویتامین های دوران بارداری ومولتی ویتامینها و همچنین مصرف مواد غذایی حاوی فولیک اسید مانند غلات غنی شده بود . اطلاعات از زمان بارداری زنان تا 3 ماه قبل از باردار شدن جمع آوری شد . تحقیق دریافت که مادرانی که دارای کودکان معمولی و نرمال هستند ، بیشتر از حد متوسط ،  فولیک اسید مصرف کرده بودند، نسبت به مادرانی که دارای نوزاد مبتلا به اوتیسم بودند . میزان توصیه شده را در طول اولین ماه بارداری مصرف کرده بودند . در میان شرکت کنندگان ، آنهایی که فولیک اسید بیشتری مصرف کردند ، احتمال خطر این بیماری کاسته شد . مادرانی که کودکانی با تأخیر رشدی داشتند در طول سه ماه اوائل بارداری فولیک اسید کمتری مصرف کرده بودند . مادرانی که نوزادانی طبیعی داشتند گفتند به طور میانگین روزانه 779 میکروگرم فولیک اسید مصرف می کردند . مادران دارای کودکان مبتلا به اوتیسم روزانه 655 میکروگرم فولیک اسید مصرف کردند . مصرف مکمل فولیک اسید قبل و در طول دوران بارداری توصیه شده است . اخیراً نشان داده شده است ک مصرف اولیه فولیک اسید نتایج اجتماعی ، توجه و رفتار کودک را بهبود می بخشد .



 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر