۱۳۹۳ بهمن ۱۱, شنبه

ارتباط آلزایمر و مواد غذایی

ارتباط آلزایمر و مواد غذایی
در تحقیق جدیدی مشخص شد که ترکیب مواد غذایی با کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر ارتباط دارد : ارتباط آلزایمر و مواد غذایی
افرادی که رژیم غذایی آنها شامل سالاد ، آجیل ، ماهی ، مرغ ، میوه ها و سبزیجات خاص است و کمتر محصولات لبنی پرچرب گوشت قرمز ، کره مصرف می کنند ، کمتر به بیماری آلزایمر مبتلا می شوند . نویسنده می نویسد : بر اساس شواهد ، رژیم غذایی ، یکی از مهمترین عوامل محیطی قابل تغییر و خطر ابتلا به بیماری آلزایمر به سرعت در حال افزایش است . با این حال ، تحقیق فعلی در مورد تأثیر مواد معدنی فرد یا مواد غذایی بر خطر ابتلا به بیماری آلزایمر متناقض است ، بخشی از آن به این دلیل است که افراد وعده های غذایی با ترکیبات پیچیده ، مواد مغذی مصرف می کنند. دکتر یان گود از مرکز پزشکی دانشگاه کلمبیا و همکارانش 2148 بزرگسال ( 65 سال و بیشتر ) را مورد بررسی قراردادند . شرکت کنندگان اطلاعاتی را در مورد رژیم غذایی نشان دادند و هر5/1 سال به مدت چهار سال از نظر رشد زوال عقل مورد بررسی قرار گرفتند . چندین الگوی غذایی با سطوح مختلف هفت مواد مغذی که قبلاً گفته شد ، مشخص شد که با خطر ابتلا به بیماری آلزایمر مرتبط است . اسیدهای چرب اشباع شده ، اسید های چرب غیر اشباع ، اسید چرب امگا 3 ، اسید چرب امگا 6، ویتامین ای ، ویتامین ب 12 و فولات . در طی پیگیری تحقیق ، در 253 نفر از افراد بیماری آلزایمر رشد یافت . یک الگوی رژیم غذایی به طور قابل توجهی کاهش دهنده خطر ابتلا به آلزایمر است . این الگو شامل مصرف زیاد سالاد ، آجیل ها ، ماهی ، گوجه فرنگی ، مرغ ، میوه ها ، کلم ها و سبزیجات با برگ سبز تیره رنگ و مصرف کم لبنیات پرچرب ، گوشت قرمز وکره است . نویسنده متذکر می شود ، ترکیب مواد مغذی در الگوی غذایی کم خطر منعکس کننده ی روش های متعدد در رشد و توسعه بیماری آلزایمر می باشد . برای مثال ، ویتامین ب 12 و فولات ، ویتامین های مرتبط با هموسیستئین هستند که از طریق کاهش سطح آن بر آلزایمر تأثیر گذاشته ، ویتامین ای از طریق اثر آنتی اکسیدانی و اسیدهای چرب که به زوال عقل و عملکرد شناختی مرتبط است  ، مانع بیماری آلزایمر است .


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر